“Bezobrazno lijepa” – novi singl Denykenovog pop projekta Beara
16. studenoga 2023.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

“Bezobrazno lijepa” – novi singl Denykenovog pop projekta Beara

Glazbeni producent Denis Mujadžić Denyken, sljedeće godine obilježava 35 godina karijere, a obljetnicu će obilježiti autorskim albumom svog pop projekta Beara pod nazivom “Eclectic”, s kojega smo već imali prilike čuti pjesmu “Bolje sama”. Sada je pred nama drugi singl “Bezobrazno lijepa”.

“Sa zadovoljstvom predstavljam drugi singl mog glazbenog pop projekta BEARA. Nakon ‘Bolje sama’, singla objavljenog u lipnju ove godine, ovo je drugi singl s albuma ‘Eclectic’ kojim obilježavam 35 godine karijere. Album će biti objavljen u studenom iduće godine. Pjesma ‘Bezobrazno lijepa’ priča je o ženama koje su lijepe u svojoj životnoj borbi bez obzira na dob i socijalni status. Zahvaljujem AKC Medika i svim autorima graffita na dozvoli za snimanje glazbenog spota”, rekao je Denyken.

Susret Denykena i Vane Beare, mlade vokalne solistice, bio je, prema Denykenovim riječima, ključan za realizaciju ovoga projekta, a Vanino prezime, zvučno i kozmopolitsko, postalo je naziv cijelog projekta. O novom singlu Vana kaže: “Ova pjesma priča o svim ženama koje se bore, u toj borbi se ne osjećaju prekrasno, a zapravo to itekako jesu!

Denis Mujadžić Denyken u 35 godina karijere je kao glazbeni producent surađivao s imenima kao što su Hladno Pivo, Majke, Jinx, Vatra, Pips,chips & videoclips, Zabranjeno pušenje, Kojoti, Bajaga, Arsen Dedić, Rade Šerbedžija, Darko Rundek, Rambo Amadeus, Edo Maajka, Mile Kekin, Gretta, Josipa Lisac, Nina Badrić, Vanna, Severina i mnogi drugi.

Dobitnik je 6 nagrada Porin i 3 nagrade Crni Mačak kao najbolji glazbeni producent  i Rock Off nagrade za životno djelo 2023 godine.

Foto: Denyken