U zagrebački Metropolis dolazi EKV official tribute band Krug
22. listopada 2017.
Music Box (9903 Članci)
Podijeli

U zagrebački Metropolis dolazi EKV official tribute band Krug

Poklonici Ekatarine Velike 25.11.2017. moći će uživo čuti njihove najveće hitove jer u goste zagrebačkom Metropolisu dolazi EKVoffical tribute band Krug, koji je popularan širom regije.

Zagrebačkoj publici već godinama poznat bend u kojem se nalazi dio glazbenika koji su nekada svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike, Krug, već nekoliko godina za redom puni klupske prostore u Zagrebu. I ove godine Krug povodom obljetnice smrti frontmena Ekatarine Velike, Milana Mladenovića početkom 11. mjeseca kreće na regionalnu turneju koju će završiti upravo u Zagrebu. Kako je Ekatarina Velika ostavila veliki trag u regionalnoj rock sceni, mnogi i dan danas pohode koncerte, a kultni rock sastanci postali su već iznimno popularni u svim većim gradovima regije. U Beogradu se članovima Kruga pridružuju mnogi poznati glazbenici koji su bili dio novovalne priče, te kolege i štovatelji moćnog zvuka Ekatarine Velike.

Niti zagrebačka publika neće biti zakinuta jer će se Krugu i ovoga puta pridružiti gosti iznenađenja pa će zajednički zasigurno zagrebačkoj publici pružiti priliku da live osjete moć zvuka kultne Ekatarine Velike. Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend dupkom napunio Metropolis klub te ranije i Tvornicu kulture, poklonici Ekatarine Velike imati će priliku uživo ponovno uživati u zvuku kultnih pjesama koje i mnogi danas rado slušaju.

Prije 27 godina, točnije 9.11. 1990. godine, održan je zadnji koncert ovog kultnog benda u Zagrebu, kada su se nakon oduševljenog skandiranja mase EKV, EKV, EKV… zadnji put zajedno članovi Ekatarine Velike naklonili publici na koncertu održanom u dvorani Pauk. No zvuk Ekatarine Velike nije utihnuo, a za to su se pobrinuli članovi beogradske skupine Krug.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u sustavu Eventim i u klubu Metropolis, te u sustavu Entrio.hr po cijeni 40 kn do 31.10.2017., od 1.11.2017. po cijeni od 55 kn te na dan koncerta za 70 kn.