Tomislav Bralić i klapa Intrade 12. godinu zaredom na prosinačkom koncertu u Zagrebu
25. listopada 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Tomislav Bralić i klapa Intrade 12. godinu zaredom na prosinačkom koncertu u Zagrebu

Tomislav i klapa su se i ove godine odvažili napraviti veliki prosinački koncert u Zagrebu i time postali jedan od rijetkih izvođača koji iz godine u godinu uspjevaju privući publiku u istom gradu.

Tomislav Bralić i klapa Intrade polako zatvaraju 2017. godinu tradicionalnim koncertom u Zagrebu, koji će se održati 8.12. u Ciboni (KC ‘Dražen Petrović’).

Evo nas brzo u Zagrebu, vjerovali ili ne, ovo je 12. put zaredom. Radujem se zajedno sa klapom što je to još jedan u nizu naših koncerata, naših susreta sa prijateljima, a to je naša publika. Ove godine nam u goste dolazi Meri Cetinić i već sada zamišljam kako će Cibona pivati ‘Konobu’, ‘Zemlju dide mog’ i sve najlipše pisme klape Intrade. Pozivam sve i nadam se da ćemo se svi stisnuti i zajedno zapivati – rekao je veselo Tomislav Bralić.

Ovo će im biti 12. godina zaredom da se u prosincu, mjesecu ljubavi, druže sa svojim fanovima u glavnom gradu. Da se uistinu radi o tradiciji govore i podaci da se za ovaj koncert odmah iza ljeta raspituju domaći kao i brojni fanovi ove klape iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Češke, Austrije, Njemačke i Poljske. Tradicija zagrebačkih koncerata u prosincu je započela 2006. koncertom u Lisinskom, a od tada su u ovom gradu svoje koncerte održali još u Areni, Domu sportova i Ciboni, gdje su organizatori odlučili ponovo održati koncert i ove godine jer se pokazalo da je publika najviše voli zbog njezine intimnije atmosfere.

Tomislav i klapa iza sebe imaju uistinu odličnu godinu u kojoj su zapjevali u velikim arenama i dvorana – “Areni Bonifika” u Kopru, “Areni Varaždin”, “Dvorani Tabor” u Mariboru, “Dvorani Mladosti” u Rijeci, a kao kruna u ljetnoj sezoni je bio nastup u pulskoj areni 4.8. koji se izravno prenosio na HTV-u, te je bio najgledaniji koncert na HTV-u u zadnjih nekoliko godina.

Brojni nastupi su rezultirali i odličnom prodajom njihovih CD-a, tako da su tri tjedna zaredom sa albumom ‘Best of – 30 godina’ bili broj jedan na listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge. Samim time album je i izborio i titulu albuma mjeseca.

Zagrepčanima i njihovim gostima Bralić i klapa će zapjevati uz svoje legendarne hitove ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Ne damo te pismo naša’, ‘Stina pradidova’ i nove hitove ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Ti, samo si ti’ itd.. Zagrebački koncerti klape Intrade poznati su po jedinstvenoj atmosferi koja se dugo pamti i raspjevanoj publici zbog čega ih fanovi rado posjećuju iz godine u godinu. Budite i vi dio ove neprocjenjive tradicije i pridružite nam se u Ciboni 8. prosinca!

Ulaznice su dostupne u Scardoni (Srebrnjak 64) i na scardona.hr gdje svaki kupac na dvije kupljene ulaznice dobiva bon od 20kn koji može iskoristiti na kupovinu CD-a.

Foto: Igor Kelčec