Još malo ostalo do najvećeg tuluma godine i koncerta Bryana Adamsa!
27. listopada 2017.
Music Box (8352 Članci)
Podijeli

Još malo ostalo do najvećeg tuluma godine i koncerta Bryana Adamsa!

Bryan Adams je jedan od onih izvođača koje slušamo »cijeli život« i pjevušimo njegove hitove, poput »Everything I do«, »Have you ever really loved a woman«, »Run to you«, »Please forgive me« i mnogih drugih.

Stoga ne čudi da je dobitnik mnogih nagrada i nominacija. Adams je potpuno iskren na pozornici, te daje publici svoj maksimum, a o razmjeni energije i otpjevanim hitovima prepričava se još dugo nakon koncerta! Za svoj dugogodišnji rad i doprinos glazbenoj sceni primio je nagrade i nominacije za Grammy, MTV, Zlatni Globus, Juno, Oscara i još mnoge druge. Pjesme poput Cuts Like a Knife, Run To You, Summer of ’69, Heaven, All For Love obilježile su mladost mnogih i ostavile svoj trag na glazbenoj sceni te se pretvorile u klasike koji su i dan danas slušani i moderni. Stoga, njegov koncert u Areni Zagreb je jedan od najiščekivanijih ove godine.

Ovaj je svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena! Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije gdje je priznat umjetnik. Ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams Foundation te kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja.

Uoči koncerta u Hrvatskoj, Bryan Adams objavio novu pjesmu i najavio best of kompilaciju

Mora mu se priznati zavidna i prije svega aktivna karijera, duga više od 35 godina, čime se rijetko koji glazbenik može pohvaliti! Adams ne samo da poput nekih svojih kolega ne živi na starim lovorikama, već naprotiv, konstantno evoluira i ničim ne daje naslutiti da bi mogao usporiti! Njegov najnoviji album »Get Up« producirao je Jeff Lynn iz ELO (Electric Light Orchestra) te definitivno predstavlja još jedan veliki korak naprijed u bogatom glazbenom stvaralaštvu. Upravo ovim albumom promovira i svoju turneju, koju ćemo s veseljem dočekati 9. studenog u Areni Zagreb!

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima po cijenama od: 299 / 349 / 399 / 750 kn