Hladno pivo slavi 30 godina rada dva dana u Domu sportova!
8. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Hladno pivo slavi 30 godina rada dva dana u Domu sportova!

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – «Džinovski», «G.A.D.», «Desetka» i «Pobjeda» – objavljena od 1993. do 1999. godine. Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set, dakako s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. S obzirom na planove svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama!

Kad su u svibnju 1988. odsvirali svoj prvi koncert u Kumrovcu malotko je mogao pretpostaviti da će Hladno Pivo postati jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena, niti da će trajati impresivnih 30 godina. U ta prva tri desetljeća banda iz Gajnica uspjela je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova ne samo u dvorane nego i na otok na Jarunu postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren. Na okruglu i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu u svom će gradu započeti seriju specijalnih koncerata na kojima će na svoje jednako doći fanovi s početka priče, ali i oni koji su rođeni puno kasnije od te prekretničke 1988. godine.

U ponudi će se naći dnevne i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja im kreće u ponedjeljak, 13. studenog. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kn do 31. prosinca, odnosno 90 kn od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kn, a takvih će u prodaji biti svega 200.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
  • Dancing Bear, Gundulićeva 7
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Foto: Mario Pavlović