Rasprodane Early Bird ulaznice za GusGus – kreće pretprodaja
14. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rasprodane Early Bird ulaznice za GusGus – kreće pretprodaja

Prvih sto early-bird ulaznica za zagrebački koncert popularnog islandskog dvojca GusGus, koji će se održati na blagdan Sv. Nikole, 6. prosinca u Tvornici kulture rasprodano je odmah po objavi njihovog dolaska u Hrvatsku, a ulaznice je odsad moguće nabaviti u pretprodaji po cijeni od 179 kn. 

Koncert u Zagrebu jedne od najtraženijih islandskih elektroničkih atrakcija uslijedit će netom nakon izdavanja novog albuma “Lies Are More Flexible” koji će svjetlo dana ugledati krajem studenoga – tako će zagrebačka publika među prvima imati priliku uživo čuti pjesme s njihovog najnovijeg izdanja.

GusGus miljenici su svake publike koja voli ples i elektroničku glazbu s umjetničkim štihom, kao i uzbudljive live nastupe. Poznati su po eklektičnom zvuku i nekonvencionalnoj fuziji techna, trip-hopa i housea, uspješno ukomponiranoj s drugim glazbenim žanrovima.

Surađivali su s nekim od najpoznatijih imena elektro i pop scene, među kojima su i BjörkRoisin MurphyDepeche Mode i Sigur Ros. Nastali su 1995. godine u Reykjaviku kao umjetnički kolektiv, a među bivšim članovima koji su ostvarili uspješnu solo karijeru nalazi se kantautorica Emiliana Torrini (Jungle Drum). Dosad su izdali devet studijskih albuma, od kojih je najveći uspjeh ostvario “Arabian Horse” iz 2011. godine.

Ulaznice za nadolazeći koncert u Zagrebu moguće je kupiti po pretprodajnoj cijeni od 179 kn u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima / http://www.eventim.hr.