I Scarlet Notes imaju svoju “Kišu” – pogledajte videospot šestog singla koncepta “3/3”
16. studenoga 2017.
Music Box (8714 Članci)
Podijeli

I Scarlet Notes imaju svoju “Kišu” – pogledajte videospot šestog singla koncepta “3/3”

S jesenskim danima zadarska grupa Scarlet Notes donosi svoj treći singl tekuće godine.

Pjesma je prigodnog naziva “Kiša” i šesti je u nizu singlova iz njihovog koncept projekta “3/3”. Zamisao projekta je unutar tri godine objaviti tri puta po tri temom i ugođajem srodne pjesme s pripadajućim videospotovima te ih na kraju objediniti na albumu.

“Kiša” je lagana i melankolična pjesma o jeseni, jesenskim pojavama i prilikama. S Kišom završavamo ciklus pjesama o našem gradu. Aranžman je prigodno jesensko akustičan. Snimanje, miks i produkciju je obavio Jere Šešelja, masteringom se zabavljao Luka Tralić Shot, a za video su bili zaduženi naši prijatelji iz Bifora video produkcije”,  kažu članovi Scarlet Notesa.

Scarlet Notes je osnovan 2010. godine, a nastupa u sastavu Zrna (vokal, bas gitara), Josip (bubnjevi) i Leonardo (gitara). Privukli su pažnju publike i medija ulascima u finala HGF-a (2.mjesto), HR demo kluba te Zadarske gitarijade, što je rezultiralo objavljivanjem debitantskog albuma “Naivno srce”, koji su promovirali brojnim koncertima diljem Hrvatske te mini turnejom u Velikoj Britaniji. Kvalitetu Scarlet Notesa su prepoznali i članovi žirija ovogodišnjeg Karlovačko RockOff-a te ih uvrstili u finale ovog prestižnog festivala.

Foto: Stipe Surać