Dječaci spremaju spektakl u Vintageu!
23. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dječaci spremaju spektakl u Vintageu!

Nikom slični, najjači Dječaci prvi će put nastupiti u Vintage Industrial Baru u petak, 1. prosinca s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 55 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku, a na dan će ako ih ostane koštati 70 kuna.

Grupa je osnovana 2005. godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima. To su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Ivo (repa) i Zoni (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Kišu metaka (Krešo Bengalka, Papi Para, Kid Rađa, Vuk Oreb, VRH) i Predsjednika Dječaka (predsjedava).

Dosad su izdali tri albuma. „Drama“, izašao 2008. godine za DOP Records / Menart (osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip-hop album godine). Drugi album „Istina“ je izašao 2011. za Croatiu Records. Prva naklada rasprodana je u samo dva dana. Zaradio je nominaciju na Porinu za hit Godine sa singlom „Lovrinac“. Treći album „Firma“ izašao je 2015. godine, također za Croatiu Records.