U samo 18 dana Tram 11 rasprodao malu dvoranu Doma sportova
24. travnja 2017.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

U samo 18 dana Tram 11 rasprodao malu dvoranu Doma sportova

Nakon samo 18 dana grupa Tram 11 rasprodala je kompletan kapacitet male dvorane te se njihov koncert definitivno seli u veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova.

Svoj prvi i zasad jedini nastup nakon 14 godina pauze General Woo i Target održat će 11. 11. 2017. godine. Najveće hrvatska hip hop grupa uspjela je ono što nikome nije – u svega 18 dana od početka prodaje rasprodali su kompletan kapacitet Malog Doma i postavili prodajni rekord ove zagrebačke dvorane. Uspjeh je tim veći uzme li se u obzir da je koncert za više od 200 dana!

Naravno, nastave li se ulaznice prodavati jednakom brzinom za očekivati je da će i Velika dvorana biti rasprodana. Međutim, ako se to dogodi koncert se, po izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor.

Koncert Tram 11 od ozbiljne prvoaprilske šale pretvorio se u najznačajniji glazbeni događaj ove godine u Hrvatskoj. Fanovi benda javljaju se doslovce sa svih kontinenata, a ulaznice se prodaju koliko u Hrvatskoj toliko i van granica naše države. Na noge se diglo nekoliko generacija Tram 11 obožavatelja, od onih koji su uz njih rasli do onih koji ih nikad nisu imali prilike vidjeti uživo, a nije izostala niti reakcija različitih neglazbenih supkultura na koje je muzika benda ostavila ogroman trag.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, 100 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr