Počelo zagrijavanje za veliki rođendanski koncert Psihomodo popa
25. studenoga 2017.
Music Box (9752 Članci)
Podijeli

Počelo zagrijavanje za veliki rođendanski koncert Psihomodo popa

Psihomodo pop su medijima i fanovima u četvrtak, 23. studenog u Rockmarku, još jednom predstavli najnoviji album ‘Live Unpljugd 2 Gavella’ i najavio veliki koncert na Šalati ’30 GODINA ZMAJA’, zakazan za 2. lipnja iduće godine. 

U intimnoj atmosferi, super raspoloženi Gobac, Šparka, Kuzma, Tigi i Brada odsvirali su akustični set pjesama i oduševili sve prisutne. Poznati hitovi ‘Frida’, ‘Sve će biti u redu’, ‘Ramona’, ‘Donna’ odzvanjali su i van Rockmarka, pa su se i slučajni prolaznici Berislavićeve ulice redom zaustavljali i pridruživali okupljenoj ekipi. Nakon svirke, bend se družio sa obožavateljima i potpisivao primjerke novog albuma.

Tri desetljeća od ‘Godine zmaja’ i tri i pol karijere izvrstan su povod da nam Psihomodo priredi još jedan spektakl za pamćenje, poput onog prije tri godine u rasprodanom Domu sportova ili na tri rasprodana ‘Unpljugda’ prije dvije godine u Gavelli!

Ulaznice za koncert na Šalati već su u prodaji, trenutno po najpovoljnijoj ‘early bird’ cijeni 80 kuna parter i 95 kuna tribine i to do 31.12.2017. ili do isteka predviđenog ‘early bird’ kontingenta. Možete ih pronaći na Eventim.hr.

Foto: Goran Berović