EXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala u 2018. godini: “Izlaz je sloboda!”
29. studenoga 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

EXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala u 2018. godini: “Izlaz je sloboda!”

Nakon najobimnije godine u svojoj povijesti, u idućoj EXIT sprema još veći festivalski poduhvat!

Festivalska obitelj sad broji pet članova u isto toliko zemalja regije, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regiji, ali i na još par svjetskih destinacija. Središnje mjesto okupljanja je svjetski poznata Petrovaradinska tvrđava, gdje će se od 12. do 15. srpnja iduće godine održati EXIT festival. Nakon EXIT Ljeta ljubavi 2017, koje je svijet podsjetilo na temeljne vrijednosti ljeta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički “hipi” pokret koji je zauvijek promijenio svijet, EXIT će u godini svoje “punoljetnosti” slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega osobna sloboda.

EXIT je jedan od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija. Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord s četiri festivala, EXIT Freedom bit će dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regiji, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

U utorak 12. prosinca, točno u podne, stižu i prve EXIT ulaznice po poklon cijeni od 445 kn što je ušteda od 60% u odnosu na njihov finalni iznos!

Početak prodaje ulaznica za Sea Star festival tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn, što je ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata.

Prvi potvrđeni izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, bit će objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih glazbenih žanrova po čemu je, također, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.