„Večer s Cohenom“ ponovno u Saxu – broj ulaznica ograničen
30. studenoga 2017.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

„Večer s Cohenom“ ponovno u Saxu – broj ulaznica ograničen

Drugo izdanje „Večeri s Cohenom“ u interpretaciji Maje Posavec i Ivan Kapeca održat će se u četvrtak, 7. prosinca u Saxu. Prvo izdanje je bilo rasprodano dan prije koncerta.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, na dan će koštati 50 kuna ako ih ostane. Broj ulaznica je ograničen. Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

“And what can I tell you my brother, my killer/What can I possibly say?/I guess that I miss you, I guess I forgive you/I’m glad you stood in my way“