Poznati izvođači New Forces pozornice MetalDays festivala
2. prosinca 2017.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Poznati izvođači New Forces pozornice MetalDays festivala

Svi koji vjerno prate i posjećuju MetalDays festival, upoznati su s činjenicom da organizator ovog festivala, još od samih početaka veliku pozornost posvećuje mladim i neafirmiranim bandovima metal i srodnih žanrova.

I ovoga puta, situacija nije ništa drugačija, dapače, mladi bendovi ponovno će imati priliku pokazati svoja glazbena znanja i vještine i prezentirati ih na samo za njih namijenjenoj pozornici, New Forces Stage-u MetalDays 2018 festivala.

Na priloženoj fotografiji možete pogledati koji su to bendovi koji su dobili mogućnost nastupiti na MetalDays 2018 festivalu, te se možda već u ovom trenutku odlučite koji od bendova ćete osobno podržati te se i sami uživo uvjeriti u njihova glazbena umijeća, jer tko zna, možda upravo neki od ovih bendova kroz sljedećih par godina bude igrao važnu ulogu u metal glazbenom svijetu.

Nakon nedavne masovne objave bandova koji su potvrdili svoj nastup na nadolazećem festivalskom izdanju, u iščekivanju headlinera, broj dostupnih ulaznica za MetalDays 2018 pao je na 40% festivalskog kapaciteta, stoga nabavite svoj primjerak festivalske ulaznice, jer već sutra bi mogli ostati bez nje. (https://www.mhshop-online.com/c373/metaldays-2018)

Foto: ilustracija