Jinxi pripremaju veliki koncert u Domu sportova!
7. prosinca 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Jinxi pripremaju veliki koncert u Domu sportova!

Ako je netko zaslužio koncert u Domu sportova, onda su to Jinxi, koji već više od 20 godina vladaju radijskim postajama sa svojim nezaboravnim hitovima.

Od prvog velikog hita Jinxa ‘Smijem se’ prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo ‘Easy’, Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, ‘Koliko suza’, ‘Tamo gdje je sve po mom’, preko ‘Na čemu si ti’, ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Jesmo li dobro?’, ‘Maradona’ i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju!

Ulaznice su dostupne već od 8.12. u sustavu Eventima, a svoje ‘Early bird’ ulaznice potražite do 14.1.2018. ili do isteka zaliha. U pretprodaji će se prodavati od 15.1. do 15.3., a od 16.3. pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnoj cijeni. 

CIJENE ULAZNICA:
EARLY BIRD
PARTER | 70 kn
TRIBINA | 85 kn

PRETPRODAJA
PARTER | 90 kn
TRIBINA | 105 kn

REDOVNA
PARTER | 100 kn
TRIBINA | 115 kn

Službena prodajna mjesta:
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb /
Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb /
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb /
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a /
Eventim.hr

Foto: Mare Milin