Jimmy Stanić na 20. rođendanu Močvare!
12. travnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Jimmy Stanić na 20. rođendanu Močvare!

Iako njegova karijera traje već više od sedam desetljeća (u godini njegovog rođenja po prvi put je dodijeljena nagrada Oscar, Staljin je protjerao Trockog iz Sovjetskog Saveza, Graf Zeppelin je napravio prvi let oko svijeta, otvorena je MoMA u New Yorku, a svijet stripa je predstavio nove junake: Tintina i Popaja), moglo bi se reći kako je ovaj najnoviji val popularnosti neuništivog Jimmy Stanića započeo prije dvije godina baš u Močvari kada je rasprodao klub do zadnje karte dvije večeri. 

Mnogi ni dan danas ne mogu vjerovati kako ovaj vječni mladić koji je zakoračio u deseto desetljeće svog života još uvijek može više od dva sata bez stanke zabavljati publiku od 7 do 107 nepresušnim repertoarom viceva, vlastitih pjesama, ali i glazbenih klasika, uvijek praćen vrhunskim jazz glazbenicima koji, iako iskusni rutineri, vidno uživaju dijeleći pozornicu s njime. Ako do sada niste ugrabili priliku, svratite do Začarane Močvare pogledati i poslušati u čemu je kvaka i dozvolite da Jimmy začara i vas!

Koncert Jimmyja Stanića u Močvari predviđen je u subotu 18. svibnja. Upad u pretprodaji 45 kn, na dan događanja na blagajni kluba 60 kuna.

Foto: Samir Cerić Kovačević