Vintage 5 dana slavi 5. rođendan s 5 odličnih koncerata
9. prosinca 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Vintage 5 dana slavi 5. rođendan s 5 odličnih koncerata

Jedan od najpopularnijih zagrebačkih koncertnih prostora, Vintage Industrial Bar, u prvih 5 gogina postao je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje kvalitetne glazbe, prije svega kada su u pitanju rock, metal i slični koncerti.

Došlo je vrijeme da proslave 5. rođendan, a proslava će trajati 5 dana i sastojat će se od 5 koncerata.

DAN 1

12.12. GBH -> 65/80kn
Prvi po redu su povratnici u Vintage Industrial, britanske punk/rock legende GBH, koji otvaraju tjedan slavlja, u utorak 12. prosinca i to u sklopu promocije novog im albuma ‘Momentum’ koji izlazi nakon 7 godina studijske pauze – slavimo duplo! Zbog svojeg koketriranja sa metal zvukom cijela moderna metal scena navodi GBH za jedne od svojih uzora pa tako i Sepultura, Metallica, Slayer, a prozvani su i ‘Motorhead on45’ (ubrzani Motorhead).

Nakon 7 godina pauze, imaju novi album ‘Momentum’ (17.11. Hellca Records), s kojeg ćete, uz sve stare hitove, moći premijerno čuti 12.12. u Vintage Industrialu.

GBH su prvi puta nastupili u Zagrebu 1987. u legendarnom Kulušiću, zatim 2009. u Boogaloou, te 2014. U našoj maloj hiži – Vintage Industrialu, gdje je u posljednjih 5  godina prošao velik broj punk/rock heroja, a i ostalih….

DAN 2

13.12. Smoke Mardeljano -> 35/45kn

Perjanica regionalnog tvrdog rapa Smoke Mardeljano službeno će promovirati svoj novi album “Ja repujem” u sklopu 5. rođendana Vintage Industrial Bara! Uz njega nastupaju     Gamacid, K.R.A.S.T. te DJ Noki Nole.

DAN 3

14.12. Letu Štuke -> 75/90kn

Trećeg dana, nakon trogodišnje pauze i zadnje svirke u Savskoj 160, vraća nam se i  legendarni sarajevski bend LETU ŠTUKE, koji su novim singlom ‘Bože zdravlja’ najavili i novi album, a ovo će ujedno biti i prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom na kojem ćete moći dobiti uvid u nove materijale, ali i zguštati na stare hitove.

DAN 4

15.12. Velika Rođendanska Redaljka -> 25kn

Kakav će ovo biti petak!!! Za samo 25 kuna pogledajte lepezu najbolji domaćih alter pun/rok bendova. Debeli Precjednik + Muscle Tribe Of Danger And Excellance + Killed A Fox + Them Moose Rush + Brain Production, a na kraju DJ program vodi do ranih jutarnjih sati! SVI IDU NA REDALJKU!

DAN 5

16.12. Grandpa’s Finest -> FREE

Finalni dan rođendanske proslave, ujedno će biti i najposebniji za klub. Pozivamo vas sve da u subotu 16.12. svratite na besplatni party u Vintage Industrial Bar gdje će nastupiti naš rođendanski rezident bend Vintage Rock Forces, a uz njih će DJ Frajman ploviti glazbenom povješću do 5 sati ujutro.

Ako pročitate između redaka – ‘Grandpa’s Finest’ rođendanski dan čeka vas s pokojim zalogajom te akcijskim cijenama cuge, a na prvom mjestu je ‘smeće’! Uz prigodne moto elemente koji će obojati Vintage u sretnog, ali i sjetnog slavljenika.

Zašto? Jer Deda časti! ♥