Judas Priest headliner MetalDays 2018 festivala u Sloveniji
15. prosinca 2017.
Ante Turić (33 Članci)
Podijeli

Judas Priest headliner MetalDays 2018 festivala u Sloveniji

MetalDays festival s ponosom predstavlja glavnog headlinera nadolazećeg festivalskog izdanja – jedan i jedini, neponovljivi Judas Priest!

Zajedno s ostalim velikanima metal glazbene scene, ranije potvrđenim sastavima Behemoth, Children of Bodom, Eluveitie, Accept, Hatebreed, Alestorm, Metal Allegiance, Canibal Corpse, Municipal Waste, Ensiferum, Epica te mnogim drugim, Judas Priest je ime koje će privući one koji su se do sada dvoumili o odlasku na festival, stoga, požurite po svoj primjerak festivalske ulaznice, jer ovo će biti događaj za pamćenje. Festivalske ulaznice za cijeli tjedan kao i jednodnevnu ulaznicu za dan kada će nastupiti legendarni Judasi (26. srpanj 2018.), možete kupiti na ovom linku…. https://www.mhshop-online.com/c373/metaldays-2018 Bit će to premijerni nastup ovog velikog banda na MetalDays festivalu!

Judas Priest britanski je heavy metal sastav osnovan davne 1969. godine u Birminghamu, te se smatra jednim od najutjecajnijih bandova navedenog žanra. U svojoj gotovo pet desetljeća dugoj karijeri, Judas Priest je prodao zavidinih 50 milijuna albuma diljem svijeta. Objavio je 17 studijskih albuma dok će novi album pod nazivom ”Firepower” biti objavljen u mjesecu ožujku sljedeće godine.