Plavi orkestar na mini koncertu u Johannu Francku
27. prosinca 2017.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Plavi orkestar na mini koncertu u Johannu Francku

Velika regionalna glazbena atrakcija Plavi orkestar ovog četvrtka, 28.12. stiže na zagrebački Advent!

U ovo vrijeme darivanja i veselja Plavi orkestar svojim obožavateljima te svim Zagrepčanima i njihovim gostima poklanja mini nastup u samom centru Zagreba u Johann Francku (Trg bana Josipa Jelačića 9) s početkom u 20 sati! Bit će ovo prigoda za blagdansko druženje s članovima Plavog Orkestra, a ujedno i uvertira u ono što nas čeka 17.02. u velikoj dvorani Doma sportova u sklopu Everblue turneje!

Ulaznice za njihov dugoočekivani zagrebački koncert ovih su dana vrlo tražene, pa su tako one za fan pit rasprodane u sustavu Eventima i još ih je nešto malo ostalo u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Sve druge kategorije ulaznica (parter, tribina, VIP) i dalje se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i na Eventim.hr, te u Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dallas Music Shopu u Rijeci (Splitska 2a).

Kako bi u ovo vrijeme darivanja olakšali svojim obožavateljima izbor poklona Plavci su lansirali i jedan atraktivan fan proizvod. Naime, Saša Lošić oduvijek je bio poznat kao osoba kojoj ideja i humora nikad ne nedostaje, pa je tako svojim fanovima za ovu prigodu pripremio personalizirani originalni modni dodatak. Što nam u ovim hladnim danima glavu čuva, Losha čarape!

Mekane crne pamučne čarape s unikatnim vezom ‘Plavi orkestar’ s jedne strane te prepoznatljivom Lošinom siluetom s druge strane biti će dostupne u nagradnim igrama Dallas Recordsa i medijskih partnera koncerta!

Foto: Marko Obradović Edge