Poznata satnica novogodišnje alternative u Beogradu
27. prosinca 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Poznata satnica novogodišnje alternative u Beogradu

Novogodišnja alternativa 2018. je i ove godine jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu!

Dođite u nedjelju u Dorćol Platz i dočekajte 2018. uz koncerte Repetitora i Straight Mickey and the boyz, kao i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera! Grupa Repetitor imala je sjajnu godinu u kojoj su odsvirali mnogo važnih koncerata „Mada je i ove godine Repetitor bio svo vrijeme na putu, na nomadskoj turneji po Europi i Balkanu, godinu nam je ipak obilježio Beograd“, kaže Boris Vlastelica i dodaje „Svirali smo prvo u zatvoru, zatim smo imali tri rasprodana koncerta po klubovima, a sada prvi put sviramo i na dočeku Nove godine u Dorćol platzu, i to s našim starim drugovima Straight Mickey and the Boyz!

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć u Dorćol Platzu vodit će vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder koji spremaju odlične DJ setove, u skladu s atmosferom i ritmom koji ovakva noć nosi!

Satnica: 
22.00 – Kojot DJ set
23.30 – Straight Mickey and the Boys
00.30 – Kojot DJ set
01.30 – Repetitor
02.30 – Nebojša Intruder DJ set

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 1 500 dinara. U nedjelju, 31. prosinca, ulaznice će se moći kupiti samo u Dorćol Platzu po cijeni od 2 000 dinara!

Foto: Nikola Knežević