Predstavljamo vam Tate Romanova, drive-pop bend iz Splita i njihov prvi singl “Prebrzo”
12. lipnja 2019.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Predstavljamo vam Tate Romanova, drive-pop bend iz Splita i njihov prvi singl “Prebrzo”

Tate Romanova je drive-pop bend iz Splita koji se okupio u ljeto prošle godine i krenuo s radom na prvim autorskim pjesmama.

Početkom 2019. snimili su prvi dio albuma u mostarskom studiju “Pavarotti”, a ovaj tjedan objavili i svoj debitantski singl pod imenom “Prebrzo” za izdavačku kuću Street Pulse Music. Glazbu i aranžman pjesme potpisuju Šime Barbarić i Ante Jerončić, dok je Barbarić i autor teksta. Videospot za pjesmu režirao je i montirao Filip Kljakić, snimao Toni Mijač, dok je Igor Starčević zaslužan za vizualne efekte.

Posebno osvježenje projekta je osamnaestogodišnja Sara Andrić, inače finalistica showa “RTL Zvijezde” i jedna od talentiranijih ženskih vokala nove generacije. Spomenuta trojka lani je oformila bend, a pridružili su im se Mirko Rak (The Fogsellers) na bas gitari, Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips) na klavijaturama i Cyro Gastone (Justin’s Johnson) na bubnju. Saša Karabatak i Sead Zaklan su pjesmu snimali i producirali, dok je miksao i masterirao Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP).