Uđite u 2018. godinu spremni za nastupe glazbenih legendi!
27. prosinca 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Uđite u 2018. godinu spremni za nastupe glazbenih legendi!

Sezona blagdana je na vrhuncu, proslava Nove godine se bliži a vi i dalje razmišljate čime iznenaditi najmilije? Ulaznicama za koncerte Roda Stewarta, Andree Bocellija i Andre Rieua ne možete pogriješiti.

 „Očekivanje nastupa nekih od najvećih glazbenih zvijezda današnjice odličan je način kako započeti kalendarsku godinu, jer glazba je univerzalni jezik koji premošćuje razlike i sve nas međusobno povezuje“ – poručuje direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator koncerata koji će u sljedećim mjesecima osvojiti Zagreb. Da je tome tako ne treba sumnjati – teško je zamisliti ljepši ulazak u novu godinu nego u ritmu omiljenih izvođača! Stoga su ulaznice za neki od koncerata u zagrebačkoj Areni idealan poklon za sve poklonike vrhunske glazbe, ali i za one koji će to tek postati.

Glazbena čarolija započinje 2. veljače, koja će biti u znaku superzvijezde Sir Roda Stewarta, a uz njegov smisao za humor i stil ne treba sumnjati da nas očekuje nastup za pamćenje. U duhu romantike dočekat ćemo 10. ožujak i Andreu Bocellija, koji će i ovog puta zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje klasične glazbe. Kao šećer na kraju našao se megapopularni dirigent i virtuoz na violini Andre Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra koji su, poneseni odličnim reakcijama nakon ovogodišnjeg prvog nastupa u Hrvatskoj, najavili ponovni dolazak u Zagreb 19. svibnja.

U nedoumici ste za koje se od ovih impresivnih glazbenih imena odlučiti? Izbor je nesumnjivo težak, jer je riječ o umjetnicima koji već desetljećima osvajaju najpoznatije pozornice diljem svijeta, očaravaju glazbene kritičare kao i publiku, koja ih prati u stopu. Njihov dolazak u Zagreb Hrvatsku će uistinu pozicionirati na glazbenu kartu svijeta, stoga uhvatite na vrijeme ovu jedinstvenu priliku!

Ulaznice za najavljene nastupe mogu se kupiti u sustavu Eventim.