VIDEO: Lea Mijatović snimila spot za treći singl “Između oprosta i kajanja”
11. siječnja 2018.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

VIDEO: Lea Mijatović snimila spot za treći singl “Između oprosta i kajanja”

Nakon uspješnog ljetnog singla ‘Ljubi me”, Lea Mijatović objavila je novu pjesmu ”Između oprosta i kajanja” autora Igora Ivanovića i Marka Vojvodića.

S producentsko – autorskim timom deciBel Studio surađuje otkad je prije godinu dana krenula u solističku karijeru, a dečki osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević potpisuju i režiju spota.
“Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno”, kaže Lea.

Novi singl ”Između oprosta i kajanja” također je oduševio i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu, koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, a prošla godina bila je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017., nakon izlaska iz Teške industrije, započela solo karijeru, a suradnja s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem očito se pokazala kao pun pogodak.

Foto: Marko Vojvodić