Finalistica hrvatskog Voicea, Eni Jurišić, predstavila pjesmu i spot “Pepeo i prah”
15. siječnja 2018.
Music Box (8832 Članci)
Podijeli

Finalistica hrvatskog Voicea, Eni Jurišić, predstavila pjesmu i spot “Pepeo i prah”

Eni Jurišić je stekla simpatije šire javnosti zapaženim nastupima na netom završenom HRT-ovom showu “A strana”, a njezine iznimne vokalne sposobnosti su zapazili te nagradili žiri i publika emisije “The Voice”, gdje je ušla u finale.

Sada Eni predstavlja singl “Pepeo i prah”, pjesmu s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Već šezdeset i peto izdanje “vječno mladog” festivala će se održati u petak, 26. siječnja u dvorani “Kornati” (City Plaza Zagreb), uz izravan prijenos na HRT-u. Sam naslov pjesme pomalo sugerira vizualizaciju stare, prašnjave knjige, a tekst pjesme priča priču o neuspjeloj ljubavi, koja je ispričana sa stajališta ljepšeg spola.

“Pjesma me dojmila jer ima nevjerojatnu snagu i tugu, koja te zapravo čini snažnijim, s kojom se možeš poistovjetiti ili čak primijetiti kroz kontrast takvih osjećaja sve ono što te zapravo i trenutno usrećuje. Pjesmu ću predstaviti i na 65. Zagrebačkom festivalu čemu se posebno veselim”, kaže Eni.

Glazbu je napisao Miroslav Lesić, koji je u suradnji s Predragom Martinjakom napravio tekst i aranžman.

Za singl “Pepeo i prah” je prema scenariju Slavena Berića napravljen videospot, za režiju su zaslužni Goran Debogović i Slaven Berić, a spot su snimili i montirali Mario Bijelić i Goran Debogović.