Turbo mega car Rambo Amadeus gostuje ovog tjedna u Vintageu!
15. siječnja 2018.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Turbo mega car Rambo Amadeus gostuje ovog tjedna u Vintageu!

Jedinstveni Rambo Amadeus vraća se u Vintage Industrial u četvrtak 18. siječnja nove nam 2018. godine. Rambo u Savsku 160 stiže sa bendom s kojim će za vas odraditi izabrana dijela iz svog 30-godišnjeg opusa.

Rambo Amadeus je crnogorski glazbenik i tekstopisac, koji živi i radi u Beogradu, a karijeru je započeo 1979. godine u jazz-punk-bendu “Radioaktivni otpad”. Godine 1984. je s grupom “Egzodus” svirao u sarajevskom hotelu “Bristol” na otvaranju Olimpijskih igara.  Rambo se bavio i jedriličarstvom, pa je tako bio i omladinski prvak Jugoslavije te osam puta prvak Crne Gore. Između 1972. i 1984. predstavljao je bivšu Jugoslaviju u mnogim međunarodnim regatama gdje je bio uspješan.

Posle jedriličarstva krenuo je u rock vode gdje se pojavio 1988. godine sa albumom ”O tugo jesenja”. Bio je to njegov prvi album na kojem je pomiješao nekoliko zvukova, pa se tako može primjetiti funk i rap.

Ulaznice su u pretprodaji  po cijeni od 75 kuna, a na dan koncerta će biti po cijeni od 90 kuna. Pretprodajna mjesta su VIB i Dirty Old Shop.

Foto: Nikola Knežević