Tomislav Goluban i Toni Starešinić predstavili svemirsku vožnju na svoj način
24. siječnja 2018.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Tomislav Goluban i Toni Starešinić predstavili svemirsku vožnju na svoj način

Tomislav Goluban i Toni Starešinić briljiraju, svatko u svojim glazbenim smjerovima, a kada dva genijala glazbena uma spojite, onda stvorite jedan poseban svemir.

Njihov svemir se zove “Space Drive” i upravo nas u tom svemiru voze kroz još neistražena područja. Tako stvaraju jednu posebnu atmosferu koja će u vama izazvati nešto iznimno.

Pjesmom spajaju blues i elektronsku glazbu i na ovome neće stati. Na proljeće izlazi jedinstveni instrumentalni album “Velvet Space Love”, projekt koji će glazbenoj javnosti predstaviti nešto novo, neistraženo, udaljeno za barem warp 9 duljinu od komercijalnoga.

Veliko je iskustvo iza njih, Toni ima svoje genijalne projekte Mangroove i Chui, a Goluban je sa svojom usnom harmonikom osvojio cijeli svijet i ostvario suradnju s vrhunskim glazbenim imenima. Tako već krajem siječnja u sjedištu električnog bluesa, Chicagu, snima 10. album. Definitivno je riječ o glazbeniku koji je nepravedno zapostavljen na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali u svakom zlu nešto dobro. Možda ne bi uspio u svijetu da je bio poznat u Hrvatskoj. Zvuči nelogično, ali nije li sve tako kod nas.

Oni su Borg i implementirat će svoju glazbenu raznolikosti genijalnost u vaš mozak. Otpor je uzaludan!