Conner Youngblood prije Milky Chancea u Tvornici kulture
29. siječnja 2018.
Music Box (10076 Članci)
Podijeli

Conner Youngblood prije Milky Chancea u Tvornici kulture

Nakon višegodišnje turneje diljem svijeta te nastupa na poznatim festivalima poput Coachelle, Lollapalooze, Reading, Leeds i Exit festivala, popularni dvojac Milky Chance 27. veljače stiže u zagrebačku Tvornicu kulture. Support na koncertu će im biti Conner Youngblood.

Glazba je oduvijek bila veliki dio Connerovog života, ali sve do velikog uspjeha preko platforme HypeMachine, nije se htio ozbiljno baciti u te vode. Njegova glazba posebna je po mnogočemu, a u stilu kombinira brojne utjecaje, od bluegrassa do hip-hopa. Rezultat svega je specifičan žanr koji i dalje namjerava njegovati. EP “The Generation of Lift” objavio je na jesen 2015. godine te je pokupio odlične kritike. Glazbenik je na turneji po Europi, a po povratku u SAD planira završiti i objaviti prvo studijsko izdanje. Zagrebačka publika premijerno će ga moći poslušati uživo upravo u Tvornici kulture prije nastupa Milky Chancea.

Milky Chance njemački je dvojac kojeg čine Clemens Rehbein, pjevač i gitarist, te DJ i producent Philipp Dausch. Prepoznatljivi su po jedinstvenom zvuku inspiriranom sa svih glazbenih strana. U osnovi su im elektronski ritmovi vješto pomiješani s utjecajima reggaea i R&B-a, začinjeni zaraznom melodijom. Sami vokal i tekstovi pjesama s druge strane vuku na folk, a glazbenici za svoje uzore često spominju Boba Marleya, Raya Charlesa i Johna Frusciantea.

Nakon svjetskog uspjeha s prvijencem, vraćaju se s novim albumom “Blossom” koji proširuje poznati “Milky Chance zvuk” i predstavlja bend na vrhuncu kreativnog stvaralaštva, a s kojim ujedno i dolaze u Zagreb u sklopu aktualne europske turneje.

Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 149 kuna.