Gibonni izbacio spot za prekrasnu ljubavnu baladu “Nisi više moja bol”
29. siječnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Gibonni izbacio spot za prekrasnu ljubavnu baladu “Nisi više moja bol”

Videospot za aktualni Gibonnijev singl “Nisi više moja bol” režirao je Filip Filković Philatz nastavljajući time niz uspješnih suradnji sa autorom ove predivne ljubavne balade koja je svoje mjesto našla na višestruko nagrađivanom albumu „Oliver&Gibonni – Familija“.

Videospot dočarava emotivno iskustvo smješteno u u nedefinirani period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožima strah od samoće i majčinstva, kao i ljubav te žaljenje. Glavnu ulogu protagonistice koja čeka dijete na usamljenoj lokaciji utjelovljuje mlada i perspektivna hrvatska glumica Iva Jerković.

Gibonni je u spotu prikazan u ulozi promatrača i pripovjedača koji daje dublji značaj priči, veslajući nemirnim valovitim morem u nepoznato.

Osim toga, video simbolički u fokus stavlja i svjetlo koje nas istovremeno može očarati i izmijeniti. Predivni kadrovi videospota snimani su na lokaciji svjetionika Veli rat na Dugom Otoku u svjesno odabranom periodu godine koji sa sobom nosi dozu smirenosti i melankolije, koje su u ovom audiovizualnom djelu savršeno i skladno dočarane.

Direktor fotografije je Tomislav Krnić, a priču su zajedno napisali Sara Hribar i Filip Filković.

Foto: Andrej Smolić