Pojačanje u MetalDays 2018 redovima
30. siječnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Pojačanje u MetalDays 2018 redovima

MetalDays 2018 festival predstavlja pet novih bendova koji će dodatno pojačati već zavidni line up ovogodišnjeg festivalskog izdanja.

Kao i u dosadašnjoj praksi, tako i sada, može se pronaći za svakoga po nešto, tako da i oni najizbirljiviji mogu biti zadovoljni novim imenima. Od old school death metal zvuka, hard rocka, ekstravagande i mistike, ovoga puta predstavljamo sljedeće bandove: Obituary, Black Star Riders, Igorrr, Tremonti te hrvatski band Cold Snap, koji će nastupiti na glavnoj pozornici, u utorak 24. srpnja!

Uskoro možemo očekivati objavu još jednog headlinera te novih devet bendova koji će nastupiti u Tolminu u terminu od 22. do 28. srpnja ove godine.

Također, već sad možete pogledati raspored nastupa bandova po danima na velikoj, Ian ”Lemmy” Kilmister pozornici, uz napomenu da za sve one koji ne mogu provesti cijeli tjedan na fesivalu u Tolminu, organizator je osigurao jednodnevne i trodnevne ulaznice koje možete osigurati klikom na link https://www.mhshop-online.com/c373/metaldays-2018

Foto: Roberto Pavić