Lady Gaga proživljava najteže trenutke – ponovno otkazala europsku turneju!
3. veljače 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Lady Gaga proživljava najteže trenutke – ponovno otkazala europsku turneju!

Kako je objavio Live Nation, Lady Gaga pati od velikih bolova što je utjecalo na sposobnost da odradi preostale koncerte europske turneje. 

“Live Nation i Lady Gaga otkazuju zadnjih 10 koncerata europskog dijela “Joanne World Tour”. Sinoć je Lady Gaga uz prisutnost medicinskog tima donijela tešku odluku da odmah stane s turnejom. O njoj se brinu vrhunsku stručnjaci i marljivo rade na tome da što prije nastavi s nastupima za svoje obožavatelje, a u godinama koje slijede”, objavio je Live Nation.

Lady Gaga se obratila svojim obožavateljima na Facebooku i rekla kako je slomljena zbog ove situacije i ne zna kako da sve opiše.

“Samo znam da ako ovo ne učinim, onda ne stojim iza smisla moje glazbe. Moj medicinski tim me podupire u odluci da se oporavljam u svojoj kući. Otkazujemo zadnjih 10 koncerata turneje. Volim koncerte više nego išta, volim i vas, ali ovo je iznad moje kontrole. London, Manchester, Zurich, Köln, Stockholm, Kopenhagen, Pariz, Berlin i Rio, obećavam da ću se vratiti u vaš grad, ali za sada moram staviti sebe i moje zdravlje ispred. Volim vas, zauvijek. XX Gaga”, napisala je na Facebooku.

Podsjećamo, Lady Gaga ima velikih problema s bolovima u tijelu, odnosno ima fibromialgiju zbog čega osjeti kronične bolove kroz cijelo tijelo, kao i u mišićima, ligamentima, te zbog toga pati i od velikog umora i nesanice.

Inače, Lady Gaga je prije samo nekoliko dana nastupila na Grammy nagradama i već se tada vidjelo na njoj da je dosta iscrpljena i da se nešto čudno događa. Svoje probleme opisala je i u dokumentarnom filmu kojeg je sama producirala, “Gaga: Five Foot Two” gdje iz prve ruke možemo vidjeti što se događa s njezinim zdravljem.