Uskoro u prodaji hrvatsko izdanje slikovnice legendarnog Paula McCartneyja – “Hej, Super Djedice!”
26. listopada 2020.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Uskoro u prodaji hrvatsko izdanje slikovnice legendarnog Paula McCartneyja – “Hej, Super Djedice!”

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a sada će slikovnica u izdanju Croatia Recordsa biti objavljena i na hrvatskom jeziku.

“Na hrvatskom izdanju slikovnice radilo se mjesecima, suradnja sa Sir Paulom i njegovim timom bila je odlična, a ‘Hej, Super Djedice!’ naći će se uskoro u prodaji.”, ističu iz Croatia Recordsa.

Slikovnica Hej, Super Djedice!” prati avanture gospodina Branimira Jurišića njegovih unuka Lucije, Tome, Eme i Goge. Kroz razne događaje koji su opisani u slikovnici može se iščitati njihova povezanost, toplina njihovog odnosa kao i način na koji se zajedno zabavljaju. Ovo je jedna izuzetno zanimljiva i poučna priča oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst.

Croatia Records prati trendove, a uz razvijenu distributivnu mrežu ostvaruje odlične rezultate. To su dovoljni pokazatelji da ih je jedna velika svjetska kuća poput Penguin Random House iz Londona prepoznala kao vrijedne suradnike.
“Velika je čast surađivati sa Sir Paulom i njegovim timom koji su bili neizmjerno susretljivi u svemu i prava podrška hrvatskom izdanju. Hrvatsko izdanje ove slikovnice prvo je izdanje u našoj regiji čime je i McCartneyjev tim bio vrlo zadovoljan”ponosno naglašavaju u Croatia Recordsu.

Slikovnicu “Hej, Super Djedice!” već početkom studenog moći ćete pronaći u prodaji.

Foto: Promo