IZVJEŠĆE/FOTO: Buđenje uz pomoć Sunnysidersa proslavilo Valentinovo u klubu Boogaloo
4. veljače 2018.
Nikola Knežević (2346 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Buđenje uz pomoć Sunnysidersa proslavilo Valentinovo u klubu Boogaloo

Iako je Valentinovo nešto kasnije, ovo je bila prava prilika za zaljubljene i one koji će tek to postati da uživaju u pravoj velentinovskoj atmosferi.

Večer u klubu Boogaloo otvorena je koncertom benda Sunnysiders koji su došli na tragu trećeg studijskog albuma “Click Play”. S obzirom da je lead vokal benda, Hrepa, nekada bio u Dalekoj obali, klubom su odzvanjali i zvuci nekih od najvećih hitova ovog benda. Hrepa se kasnije priključio i Buđenju gdje su izveli također pjesmu Daleke obale “Noć je prekrasna. Tijekom warm up-a za koncert Buđenja publika se polako okupljala da bi u konačnici klub bio solidno popunjen, što je bilo dobro za one koji su se razbacali po dance flooru.

Buđenje je nastup otvorilo aktualnim hitom “Budi moja”, da bi nakon toga izveli presjek karijere sve do “Samo ti, samo ja”, koja je postigla veliki uspjeh u 2017. godini. Riječ je o nesumnjivo iznimno kvalitetnom bendu koji danas ispostavlja jedan od najboljih pop/rock zvukova u Hrvatskoj. Autorski dvojac Darko Bakić i Igor Ivanović savršeno funkcioniraju i glazbeno, ali i vokalno, s obzirom da znamo kako je Igor imao kratku pjevačku karijeru, nepravedno zapostavljenu. Na pozornici vokalno zvuče impresivno, a kvaliteti zvuka prirodajemo i važnost drugih glazbenika iz benda, Marka Duvnjaka koji je proglašen i jednim od najboljih bubnjara u Europi, zatim odličnog gitariste Vedrana Baotića, te basiste Josipa Radića koji se nakratko našao i u ulozi glavnog vokala na ovom koncertu, baš kao i Ivanović.

Vidjelo se da je publika uživala u svakoj pjesmi, izgleda da su došli samo najveći ljubitelji njihove glazbe, ali bile su tu i kolege glazbenici i prijatelji. Tako su i pred Valentinovo zaljubljene parove natjerali da budu još zaljubljeniji, a sve prisutne podsjetili zašto njihove koncerte treba pohoditi. Već su nekoliko godina među najzastupljenijim bendovima u radijskim eterima i na raznim top listama, a dok je maloprije spomenutog kreativnog dvojca, vjerujem da će biti i novih hitova koji se tek stvaraju u njihovim kreativnim mozgovima.

Foto: Nikola Knežević