Grupa Fluentes ponovno na velikoj pozornici Slavonija festa
21. kolovoza 2018.
Music Box (7280 Članci)
Podijeli

Grupa Fluentes ponovno na velikoj pozornici Slavonija festa

Prošle su godine prvi put nastupili na Slavonija festu CMC 200 i oduševili publiku. Iza ovih Slavonaca je itekako uspješna godina koja im je donijela i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača.

Zlatko Turkalj Turki im je dodijelio nagradu radijske emisije Music Pub i proglasio Fluentes grupom godine 2018., a novim pjesmama i dalje osvajaju radijske postaje.

“Prošle godine smo se odlično proveli, bilo nam je lijepo, publika fantastična, produkcija vrhunska i imamo dojam da je to bio uvod u sve ono što nas je dočekalo 2018. godine. Baš se veselimo nastupu i ove godine na CMC 200, odsvirat ćemo dvije nove i jednu staru pjesmu. Nadam se da ćemo se opet dobro provesti i da ćemo upoznati još više ljudi”, kaže Goran Bošković, frontmen Fluentesa.

Od prošlog festivala do trećeg izdanja predstavili su novu pjesmu “Napokon” na Zagrebačkom festivalu, a njoj je prethodio još jedan uspješan singl “Kraj”. Nedavno su objavili i novu pjesmu “Prava ljubav” koja je postala prava ljetna poslastica:

Počeli su i zajedno kao bend raditi na pjesmama što je jedan ogroman korak prema boljem i kvalitetnijem radu.

“Ove godine imamo hrpu koncerata, nakon Slavonija festa imamo koncert u Našicama, a potom predstavljamo novu pjesmu te se nadamo da ćemo 2019. godine, možda na jesen, snimiti ostatak albuma. Još nemamo naziv, ali za sada je Fluentes broj 2”, istaknuo je Bošković i uputio poziv svima onima koji će doći 24. i 25. kolovoza na Slavonija fest CMC 200:

 

Na ovogodišnjem festivalu 24. i 25. kolovoza u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu nastupit će brojna glazbena imena. Na Rock maratonu prve večeri nastupaju Jall Aux Yeux, The Siids, Bang Bang, Jeremiah’s, Divlji dječak, Chaos Addict, Republika i headlineri Kojoti i Divlje jagode. Druge večeri na istom mjestu nastupaju Neki to vole vruće, Fluentes, Artan Lili, Opća Opasnost, Teška industrija, Emir & Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna i headliner Bajaga & Instruktori.