Kraftwerk u 3D izdanju dolazi na Dimensons festival!
7. veljače 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kraftwerk u 3D izdanju dolazi na Dimensons festival!

U sklopu svoje iznimno uspješne svjetske turneje, kultni njemački glazbeni sastav Kraftwerk će u srijedu, 29. kolovoza u pulskoj Areni otvoriti 7. Dimensions festival.

Kraftwerk u povijesni amfiteatar dovode svoj hvaljeni 3-D show, fuziju koncerta i umjetnosti, pravi Gesamtkunstwerk – totalno umjetničko djelo. Pioniri elektroničke glazbe i dalje su dva koraka ispred ostalih, što su i nedavno dokazali osvajanjem Grammy nagrade za najbolji album plesne i elektroničke glazbe u 2017. godini. Od 1970. godine kada je osnovan, Kraftwerk čvrsto drži kultni status zahvaljujući stalnim inovacijama i eksperimentiranju s robotikom i tehničkim novinama. Njihova futuristička vizija glazbe stvorila je soundtrack za 21. stoljeće, a utjecali su na sve pravce plesne glazbe od hip-hopa do techna. Nakon MoMA-e NY, Tate Moderna u Londonu i Sydney Opere sada će i Arena biti savršena pozornica Kraftwerk 3-D spektakla.

Uz Kraftwerk, ovog kolovoza, na pozornicu Arene se penje detroitski house i techno autoritet Moodymann, jazz saksofonistica i skladateljica Nubya Garcia te još dvije dame: Josey Rebelle i Debora Ipekel koje će svojim izborom plesne glazbe zagrijati Arenu. Ulaznice za Dimensions Arenu već su u prodaji, a puštene su i prve ulaznice za koncert Kraftwerka u pulskoj Areni po cijeni od 240 kuna. Možete ih nabaviti OVDJE, odnosno na Entrio.hr. Festivalske ulaznice možete kupiti OVDJE.

Regionalna festivalska ulaznica koja vrijedi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Puna Christo (ne uključujući koncert otvorenja) i dalje je po najpovoljnijoj cijeni od 400 kuna. Festivalske ulaznice mogu se pronaći ovdje, te putem Entrio sistema te na Entrio prodajnim mjestima.

Foto: Boettcher