Let 3 i TBF na Antivalentinovu premijerno izvode novu verziju pjesme “Izgubljeni”
7. veljače 2018.
Music Box (9566 Članci)
Podijeli

Let 3 i TBF na Antivalentinovu premijerno izvode novu verziju pjesme “Izgubljeni”

Jedan od najomiljenih hrvatskih rock singlova svih vremena „Izgubljeni“ legendarnih riječkih rockera Leta 3, povodom Antivalentinova 3, dobio je svoje novo ruho.

Uz zvuke mariachi banda „El combo“ i rap TBF-a, „Izgubljeni“ su uz rockersku žestinu, dobili melodiju Meksika te intrigantne stihove The Beat Fleeta. Ideja o suradnji došla je nakon nastupa u A-strani, glazbenoj emisiji Hrvatske radiotelevizije gdje su zajedno nastupila dva banda. Iz osjećaja dobre zajedničke energije, Riječani i Splićani su odlučili krenuti u glazbeni projekt i snimiti nove „Izgubljene“. Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svijetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću.

„Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli“ , kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom glazbenom suradnjom jako je zadovoljan i njezin glavni krivac Damir Martinović Mrle koji za kolege ima samo riječi hvale. „TBF je meni najbolji hrvatski band tako da smo se odmah odlučili surađivati s njima. Melodije Meksika tu su kako bi Antivalentinovo 3 zvučalo malo drugačije od dosadašnjih izdanja, Meksiko je veselje, veseljem krećemo u nove izazove“, otkriva Mrle.

Uz „Tišu“ , novi stari „Izgubljeni“ naći će se na novom EP-ju Leta 3. Jedinstvenu priliku da čuje novi singl publika će imati na velikom rock spektaklu „Antivalentinovo 3“. Riječ je o festivalu koji je s pravom dobio epitet najvažnije rock fešte godine, simbolom jednodnevnog glazbenog događanja za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i manifestacija za koju se traži ulaznica više.

Ne propustite priliku uživati u novim hitovima najvećih hrvatskih glazbenika i pozitivnoj, zaraznoj energiiji Antivalentinova te osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Cijena ulaznica je 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu! Možete ih kupiti kroz sustav i prodajna mjesta Eventima, u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.

Foto: Goran Berović