Valentinovo uz koncerte Nine Kraljić u Koprivnici i Karlovcu
9. veljače 2018.
Music Box (6447 Članci)
Podijeli

Valentinovo uz koncerte Nine Kraljić u Koprivnici i Karlovcu

Nina Kraljić, mlada je i talentirana glazbenica, vlasnica zasigurno jednog od najljepših vokala ovih prostora, dobitnica nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 godine, te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske.

Nina će se koprivničkoj i karlovačkoj publici predstaviti u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, te violončelist Matej Milošev. Nina će nas tako povesti na glazbeno putovanje kroz nostalgičan i romantičan zvuk prekrasnih obrada hitova u sasvim unikatnim aranžmanima prilagođenim samoj prigodi Valentinova, izvest će nam pomno biran repertoar world music skladbi, filmske glazbe, prekrasnih ethno pjesama ljubavne tematike te ljubavnih klasika iz svih dijelova Hrvatske, ali i vlastitih skladbi sa njenog albuma naziva „Samo“.

Koprivnička i karlovačka publika prvi put će tako ugostiti Ninu i njen band upravo za Valentinovo i uživati u Nininim prepoznatljivim interpretacijama tradicionalnih klasika i poznatih hitova ljubavne tematike. Koncert u Koprivnici bit će održan 13. veljače, a u Karlovcu dan kasnije.

Foto: Hrvoje Golubić