Objavljen soundtrack repera Kendricka Lamara za film “Black Panther”
13. veljače 2018.
Music Box (7305 Članci)
Podijeli

Objavljen soundtrack repera Kendricka Lamara za film “Black Panther”

Predvođen istoimenom pjesmom, novi album „Black Panther“ nastao je kao glazbena suradnja Grammyem nagrađene superzvijezde – Kendricka Lamara, te čelnog čovjeka diskografske kuće Top Dawg Entertainment – Anthonya ‘Top Dawg’ Tiffitha.

Dvojac je na ovom soundtracku zabilježio prvu suradnju, a kako bi stvorio glazbu inspiriranu Marvelovim filmom „Black Panther“. Nova glazbena poslastica najavljena je singlovima „Pray For Me“, nastalim u suradnji s The Weeknd-om, „King’s Dead“ – na kojem se uz Kendricka Lamara pojavljuju Jay Rock, Future i James Blake te singlom „All The Stars“, kojim su Lamar i njegova suradnica SZA premašili brojku veću od 68 milijuna streamova. Također, video za potonju pjesmu, za čiju su se režiju pobrinuli Dave Meyers & little homies, broji više od 10,5 milijuna YouTube/VEVO pregleda.

Kendrick Lamar priznat je kao jedan od najvažnijih umjetnika, koji svojom kreativnošću i inovativnošću pridonosi glazbi, a novo izdanje dodatno je naglasilo njegovu i Tiffithovu važnost i u filmu. Ovim soundtrackom Marvel je napravio presedan te u svoj film integrirao više pjesama stvorenih isključivo za potrebe filma, čime ova glazbena suradnja dodatno dobiva na jačini.

Uz već spomenute suradnike, Kendrick Lamar na novom je izdanje imao pomoć i glazbenika kao što su ScHoolboy Q, Travis Scott, Swae Lee, Khalid, Vince Staples…

„Black Panther“ – popis pjesama
Black Panther – Kendrick Lamar
All The Stars – Kendrick Lamar, SZA
X – ScHoolboy Q, 2 Chainz, Saudi
The Ways – Khalid, Swae Lee
Opps – Vince Staples, Yugen Blakrok
I Am – Jorja Smith
Paramedic! – SOB x RBE
Bloody Watches – Ab-Soul, Anderson.Paak, James Blake
King’s Dead – Jay Rock, Kendrick Lamar, Future, James Blake
Redemption Interlude – Zacari
Redemption – Zacari, Babes Wodumo
Seasons – Mozzy, Sjava, Reason
Big Shot – Kendrick Lamar, Travis Scott
Pray For Me – The Weeknd, Kendrick Lamar