Valentinovo na način Filipa Pintara – pogledajte spot za novu pjesmu “Ti si dar s neba”
13. veljače 2018.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

Valentinovo na način Filipa Pintara – pogledajte spot za novu pjesmu “Ti si dar s neba”

Filip Pintar, talentirani je dvadesetogodišnji autor i pjevač iz Zagreba, koji je do sada djelovao pod glazbenim imenom Fitscho.

No s novom pjesmom odlučio se na promjene, dati kompletnoga sebe publici i stati imenom i prezimenom iza svojih nota i stihova. Najveći izazov u veljači, mjesecu ljubavi, većini predstavlja odabir poklona, izbjegavanje klišeja i osmišljavanje kreativnih, originalnih romantičnih djela za svoje voljene. Ovaj mladi glazbenik snimio je video spot inspiriran ljubavlju, za koji se nada da će mnogima poslužiti kao inspiracija, jer ljubav su djela. Stvarajući pjesmu, Filip je uvidio da već ona sama može biti poklon u ovim romantičnim danima, jer ju je i sam napisao kao poklon “onoj posebnoj”. Nada se tako da će pjesma osvojiti srce njegove voljene, no i publike.

“U fazi nastajanja pjesme i svih ideja oko nje, shvatio sam da je pjesma univerzalna, jer govori o ljubavi, i sreći kad je ona prava osoba pored tebe, kad joj poželiš reći da ti je sve na svijetu, da ćeš sve prepreke preći kako biste bili zajedno. Jednom prilikom sam prijatelju puštao pjesmu, a njemu se ona na prvu toliko svidjela da je instinktivno posegnuo za mobitelom. Poželio je snimiti refren moje pjesme i poslati ga u poruci svojoj djevojci, kako bi joj pjesmom pokazao što mu znači. To me stvarno dirnulo i razveselilo i nadam se da će takve biti sve reakcije nakon slušanja pjesme, bilo da se radio o djevojkama ili mladićima.” objasnio je Filip te dodao: “Nadam se da će ova pjesma obilježiti mjesec ljubavi, no i cijelu godinu. Nadam se da će ljudi, kad im ponestane riječi i inspiracije, posegnuti za mojom pjesmom, kako bi opisali svoje osjećaje.”

Za novu pjesmu “Ti si dar s neba”, napisao je glazbu i stihove, dok je za moderni pop aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan glazbeni producent Jere Šešelja. Pjesmu prati kreativni video spot, koji je režirao, snimao i montirao Doringo, redatelj koji je stvarao video spotove za Ninu Romić, Grettu, Matta Shafta, Dosh Lee, Svemir, Biciklić i mnoge druge. Filipu Pintaru se u spotu pridružila talentirana gimnazijalka Leonarda Baković, koja je za potrebe spota postala (njegova) Ana.

Foto: Doringo