Mario Huljev predstavio spot za pjesmu sa Zagrebačkog festivala “Vozi me nježno”
14. veljače 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mario Huljev predstavio spot za pjesmu sa Zagrebačkog festivala “Vozi me nježno”

Nakon nastupa na 65. Zagrebačkom festivalu, Mario Huljev predstavlja i video spot za pjesmu “Vozi me nježno”.

Spot potpisuje mladi snimatelj i redatelj Matijas Knežević. U spotu se pojavljuje mlada pjevačica Iva Ćeranićkoja je u pjesmi otpjevala i prateće vokale.
“Spot je sniman u zagrebačkom klubu Metropolis te pod noćnim svjetlima grada Zagreba, a govori o dvoje ljudi koji se ne poznaju, ali zrače elektricitetom pri samom pogledu koji ih privlači i spaja te kroz spot dovodi do dodira na plesnom podiju.” – rekao je redatelj Matijas Knežević.

Pjesmu “Vozi Me Nježno” autorski potpisuju  Silvio Pasarić i Sandra Sagena, dok je Alen Svetopetrić bio zadužen za bas i solo gitaru, Iva Ćeranić za prateće vokale, a Mark Silver za sve ostalo.

Mario Huljev u završnoj je fazi stvaranja novog albuma koji će objaviti krajem ove godine.

Jako je puno pjesama snimljeno i sve su dobre, no želim odabrati najbolje za album. Na albumu će biti pjesme s kojima se mogu potpuno poistovjetiti dok ih pjevam, jer jedino tako ih mogu izvoditi i uživo. Teško mi je i zamisliti da do kraja života pjevam nešto u čemu ne vidim sebe i što me bar na neki način nije zaintrigiralo da uopće snimim pjesmu. Pjesama ima odličnih, ali pronaći se u istima je malo teže“.

Foto: Antun Cerovečki