IZVJEŠĆE/FOTO: Ekstaza na prvoj večeri Mostar Summer Festa!
29. lipnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Ekstaza na prvoj večeri Mostar Summer Festa!

Sedmo izdanje Mostar Summer Festa otvoreno je u četvrtak u čarobnoj industrijskoj zoni grada Mostara. I dok je sunce bilo visoko pozicionirano, zastavice su vijorile, a festivalska vrata su bila otvorena za sve posjetitelje od 18h, kako bi se već polako mogli zagrijati u različitim CHILL – OUT cornerima i biti spremni za nastupe svojih omiljenih izvođača.

Publika je od 19h sve više ispunjavala prostor pred glavnom pozornicom MSF-a, a dolazak sjajnog Smoke Mardeljana je popraćen odličnom energijom i nabrijavanjem za ostale izvođače. Nakon sat vremena opasnih rima, na stage su se pridružile kolege iz Elementala, za koje se ništa manje nije očekivalo nego pjevanje u sav glas dobro znanih hitova, koji su započeli pjesmom ‘Neustrašivi’ i pokazali koliko su i Elemental ali i MSF publika neustrašivi. Od 22:30 se osjetio dodatni dolazak publike, koja je sve više i više podizala atmosferu Elementala, pa su svi skupa plesali i pjevali na hitove „Goli i bosi”, “Malena”, “Male stvari”, “Prokleta ljubav“ .

Paralelno s početkom nastupa Elementala, beatovi elektroničke glazbe su dopirali s e-MOtion stagea. DJ kojeg suveć najavili kao najmlađeg ovogodišnjeg izvođača, Pajs, opravdano je otvorio stage koji je do sitnih jutarnjih sati žario i palio, jer su Yakka, Ilija Rudman i LAG nabrijali tu urbanu, undergroundsku, plesnu atmosferu koja jest sinonim za e-MOtion stage. Stage je zaključio Worda kao lokalna podrška, koji je svojim setovima MSF publici dao savršen kraj ali i prostor za nastavak partyjanja i iduća dva dana festivala.

Ono što se mora izdvojiti jest da je na main stageu od ponoći zavladala apsolutna ekstaza među publikom. Gustafi su plesnu atmosferu doveli do vrhunca, a publika osim što je sat i pol vremena bez prestanka skakala i plesala, samoinicijativno je vodila vlakić kroz čarobnu industrijsku zonu i atmosferu toliko ugrijala da je bila približna pravim mostarskim vrućinama. Ništa manje, pa čak i više se dogodilo nastupom genijalnih Brkova. Punk rock wellness ekstaza ovog benda je bila apsolutno genijalna, a vjerni fanovi su i nakon dva sata svirke bili raspoloženi za dodatne setove.

Foto: Mostar Summer Fest