Zrinka Posavec predstavila novi singl “Zagrli me svu”, pjesmu koju često izvodi na koncertima
20. veljače 2018.
Music Box (5940 Članci)
Podijeli

Zrinka Posavec predstavila novi singl “Zagrli me svu”, pjesmu koju često izvodi na koncertima

Zrinka Posavec pjesmom „Zagrli me svu“  predstavlja dio svog novog autorskog opusa. Iako je u prvom redu etno glazbenica, dio njezinih autorskih pjesama naslonjen je na šansonu koja je simbol hrvatske domaće glazbe u proteklih 60 godina.

Pjesma „Zagrli me svu“ nastala je prošle godine i već je neko vrijeme na njezinom koncertnom programu. Sudeći po odličnim reakcijama publike na pjesmu „Zagrli me svu“ na koncertima,  sa velikim zanimanjem Zrinka očekuje reakciju slušatelja kada pjesmu budu čuli  na radio postajama.

Tekst i glazbu napisala je Zrinka Posavec, dok su aranžman i produkcija djelo Srđana Sekulovića – Skansija.
“Skansi je odmah znao kamo pjesmu voditi, rekao je, ovo je mini mjuzikl”, oduševljeno je istaknula Zrinka Posavec.

Ovo je prva pjesma sa kojom je Zrinka započela suradnju sa našim cijenjenim producentom i aranžerom Srđanom Sekulovićem – Skansijem.
“Na snimanju pjesme sudjelovali su moji najbliži suradnici, pijanistica Kristina Bjelopavlović Cesar i Stipe Mađor- Božinović na trubi, tako je snimanje prošlo kao igra”, govori Zrinka Posavec.

Zrinka Posavec je pjevačica, glazbena pedagoginja i skladateljica. Osim toga, akademski je obrazovana glazbenica koja je život posvetila glazbi. Moto njezinog glazbenog puta kao i svakog koncerta na kojem se duboko i iskreno kroz muziku predaje publici je da „glas otkriva dušu, strast i želje“.