Voland Le Mat objavio dvije demo snimke uoči koncerta u KSET-u
22. veljače 2018.
Music Box (5486 Članci)
Podijeli

Voland Le Mat objavio dvije demo snimke uoči koncerta u KSET-u

Ovoga petka, 23. veljače u zagrebačkom KSET-u publika će imati prilike iza sebe ostaviti melankoliju veljače – u tome će im pomoći Voland Le Mat koji će s bendom izvoditi neke stare, svima drage pjesme, kao i neke posve nove.

Jedna od tih novih, “Ideš s njim”, odabrana je kao sljedeći singl, no spletom okolnosti ona će biti objavljena tek nakon koncerta. Upravo je zato Voland Le Mat odlučio publici do koncerta ustupiti dvije demo snimke – “Ideš s njim” i “Crn u duši”.

Obje pjesme publika će imati prilike čuti i uživo u petak. Kao predizvođačica nastupit će Gordana Marković, kantautorica iz Zagreba koju publika poznaje kao pjevačicu u bendu Auguste. Gordana je pažnju privukla nastupajući u drugoj sezoni HRT-ove emisije „A Strana“, a u KSET-u publika će po prvi puta moći čuti njene autorske pjesme, u pratnji Dominka Lučića na klavijaturama i Martinu Pustički na violi.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 40 kuna.

Foto: Filipa Beroš