Legende heavy metala Iced Earth vraćaju se u Zagreb!
23. veljače 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Legende heavy metala Iced Earth vraćaju se u Zagreb!

Nakon više od 4 godine, američke legende heavy metala vraćaju se u Zagreb! Ovi miljenici domaćih ljubitelja žestoke glazbe svakim svojim nastupom privlače veliki broj posjetitelja stoga je za očekivati ponovo ogroman interes publike željne spektakularnog old school heavy metala.

Pogotovo što Iced Earth dolaze na krilima sjajnog novog albuma “Incorruptible” kojeg mnogi stavljaju uz bok njihovih najvećih remek djela iz 90-tih. Zasigurno hvalevrijedan podatak s obzirom na impresivan katalog vrhunskih pjesama nastalih tijekom 30-tak godina djelovanja benda. Očito da ekipi okupljenoj oko masterminda i glazbenog genijalca Jona Schaffera energije i svježine ne samo da ne ponestaje, nego bend uživa u jednom od najtrijumfalnijih razdoblja duge karijere.

Razni glazbeni trendovi nastajali su i nestajali tijekom godina, a Iced Earth i dalje neumorno i beskompromisno stoje na braniku heavy metala dokazujući da i dalje postoji brojna publika nezasitna njihovog glazbenog izričaja. Njihovi albumi nepovratno su utkani u povijest metal glazbe, a njihovi koncerti nešto što se ne propušta. Stoga je već sad jasno da se zasigurno radi o jednom od vrhunaca heavy metal koncertne ponude u ovoj godini.

Koncert će biti održan u Pogonu Jedinstvo u četvrtak, 12. srpnja. Cijena ulaznice za ovaj događaj je 160 kn u pretprodaji, odnosno 180 kn na dan koncerta na blagajni kluba. Uskoro objavljujemo više informacija o ulaznicama u prodaji.