#svježasrijeda: Ove srijede upoznajte Lilly Ahlberg kroz singl “Bad Boys”
28. veljače 2018.
Music Box (9752 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Ove srijede upoznajte Lilly Ahlberg kroz singl “Bad Boys”

Rođena u Italiji, a odrasla u Švedskoj, 21-godišnja Lilly Ahlberg još je jedan dokaz je da Švedska generira mnoštvo pop talenata, a to potvrđuje debi singlom „Bad Boys“.

Za produkciju nove pjesme pobrinuli su se Future Cut (Shakira, Lily Allen, Nicole Scherzinger, Olly Murs, Professor Green) i HUMN, dok je tekst Lilly pisala u suradnji s  Anitom Blay (Little Mix, Becky Hill), Johnnyem Hockingsom te Mattom Newmanom. Lilly kaže kako ju inspirira glazba izvođača kao što su James Blake, Lorde, Nicki & the Dove,…, a tekst debitantskog singla govori o ‘opasnim’ ljubavnim aferama – „Ima nešto primamljivo u igranju s vatrom. Uvijek su me privlačili zločesti dečki.

Lilly je počela svirati gitaru s 14 godina, nakon čega je ubrzo počela objavljivati i obrade pop hitova na svom YouTube kanalu, koji broji 119 tisuća pretplatnika. Prije dvije godine talentirana glazbenica preselila se u London kako bi mogla raditi na svom solo materijalu, a rezultat tog rada je upravo singl „Bad Boys“, koji je hrvatskoj publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.