IZVJEŠĆE/FOTO: Gretta nakon 2 godine ponovno nastupila u Puli i otkrila nam veliku tajnu
3. ožujka 2018.
Heni Tade (2 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Gretta nakon 2 godine ponovno nastupila u Puli i otkrila nam veliku tajnu

U subotu 2. ožujka u Rock Caffeu u Puli održan je koncert rock benda Gretta. Oko 21 sat pulski Rock Caffe se polako počeo puniti publikom, a članovi benda su započeli s nastupom u 23 sata s pjesmom “Gubim Sjaj”.

Svaka pjesma koju su izveli prštala je energijom bez obzira radilo se o baladi ili o žešćoj pjesmi. Na set listi se našlo njih 19 među kojima i hitovi poput “Bez riječi”, “Tobogan”, “Volim te od sutra”… Izveli su i i najnoviji singl “Gravitacija” za koji su nedavno objavili videospot kojim najavljuju izlazak petog studijskog albuma 24. ožujka.
Ono što nam se najviše svidjelo na nastupu je njihova komunikacija sa publikom. Između svake pjesme su se šalili i razgovarali s publikom što je uvelike stvaralo dojam potpuno pozitivne atmosfere tijekom cijelog nastupa. Za sâm kraj odsvirali su veliki hit “Sreća”, zahvalili se publici na odazivu i večer nastavili druženjem sa obožavateljima.

Imali smo tu čast razmijeniti koju riječ s dečkima nakon nastupa. Kroz razgovor u kojem smo se dotaknuli svega i svačega, obitelji, posla, počecima benda, otkrili su nam jednu veliku tajnu koju do sad nisu nikome odali.
Naime, kako su sami rekli, životni cilj benda je izvući plišanca iz onih mašina za izvlačenje igračaka koje možete pronaći na benzinskim crpkama, trgovačkim centrima i slično. Kroz smijeh su rekli kako pokušavaju već 12 godina ali nitko od njih još nije uspio.

Zadnji put su nastupili u Puli prije 2 godine i sigurni smo da ćemo opet imati priliku poslušati ih uživo i družiti se sa njima i tko zna, možda otkriti još koju tajnu. Rekli smo im da ćemo ih idući put odvesti na sva pulska mjesta gdje se nalazi mašina za izvlačenje igračaka da im pomognemo u ostvarivanju životnog cilja.

Foto: Heni Tade