Mile Kekin slavi izlazak solo albuma koncertom u Vintageu!
10. listopada 2018.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Mile Kekin slavi izlazak solo albuma koncertom u Vintageu!

Još nas samo desetak dana dijeli od izlaska solo albuma Mile Kekina! Dok se priča oko jednog od najiščekivanijih domaćih izdanja ozbiljno zahuktava, Mile Kekin najavljuje i koncert povodom izlaska albuma „Kuća bez krova“. S akustičnom gitarom u ruci, Mile će dočekati sve fanove u Vintage Industrial Baru u četvrtak 29.11.2018. godine!

„Dana 29.11. u Vintage Industrial Baru održat ću prvi pravi koncert u solo varijanti. Iako sam svoj bend sam za tu priliku skromno i egocentrično nazvao Mile Kekin, neću biti sam. Sa mnom će se na binu popeti grupa prekaljenih muzikanata s kojima sam preko dvije godine radio na albumu “Kuća bez krova”. To su:  Danko Krznarić na gitari, sintu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom. Po prvi puta izvest ćemo „Reno 4“, „Atlas“, „Takav par“ i još desetak stvari s novog albuma, ali i neke stare pjesme iz moje prve solo faze kao što su „Dolje je bolje“,  „Maslina“, „U dva oka“ i druge. Također ćete čuti i nekoliko pjesama na kojima sam surađivao s drugim bendovima i autorima. Bit će još malih iznenađenja, par gostiju i vjerujem puno znatiželjnika koje će zanimati kako izgledam na bini u dugim hlačama i s akustičnom gitarom u ruci.“ – rekao je Mile Kekin

Ulaznice za prvi solo koncert Mile Kekina u prodaji su putem sustava Eventim i na svim njihovim prodajnim mjestima. Podsjećamo da album „Kuća bez krova“ Mile Kekina možete naručiti do nedjelje 14. 10. putem web stranice Menarta.Mile Kekin će potpisati sve prednaručene CD-e, a potpisani primjerak  stiže na adrese kupaca prije službene prodaje!

Foto: Roberto Pavić