Pionir glam rocka i osnivač Roxy Musica, Bryan Ferry, dolazi u Šibenik!
12. ožujka 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Pionir glam rocka i osnivač Roxy Musica, Bryan Ferry, dolazi u Šibenik!

Jedan od začetnika glam rocka, osnivač legendarnog benda Roxy Music, pop ikona sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća – Bryan Ferry stiže u Šibenik!

Na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za samo 1000 sretnika – zaljubljenika u bezvremensku Ferryjevu glazbu i najveće hitove poput Slave to Love, Don’t Stop the Dance, Avalon i mnogih drugih.
Britanski šarmer i dalje oduševljava svojim nastupima, a publiku koja će ga dočekati na pozornici iznad mora, ispod neba, čeka nezaboravna večer plesa bez prestanka.

Koncert će biti održan 5. rujna u Tvršavi sv. Mihovila u Šibeniku. Ulaznice su u prodaji od 12. ožujka, na već dobro znanim prodajnim mjestima tvrđava – City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone te sustavima www.eventim.hr iwww.croatia-tickets.com. 

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja ona će iznositi 490 kuna. Sve informacije o ulaznicama pronađite na bit.ly/BryanFerryTvrdjavaSvMihovila.

Zna se da su među članovima Kluba prijatelja šibenskih tvrđava brojni Ferryjevi obožavatelji, prvih 100 vlasnika članskih iskaznica očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica u City Pointu šibenskih tvrđava! Individualna članska osigurava popust na kupnju jedne ulaznice, a obiteljska navedeni popust ostvaruje za kupnju 2 ulaznice.