Zbog velike zainteresiranosti Toni Cetinski dvije večeri zaredom u beogradskom Sava centru
12. ožujka 2018.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Zbog velike zainteresiranosti Toni Cetinski dvije večeri zaredom u beogradskom Sava centru

Povijest voli pobjednike i ponavljanje, a Toni Cetinski svakim danom ispisuje nove stranice posebne glazbene priče.

Pjevač koji svakom novom pjesmom i koncertom pomiče granice, ali bez obzira na sve i dalje radi na sebi, napravio je novi korak prema glazbenoj povijesti. Nedugo nakon što je najavio koncert u beogradskom Sava centru za 26.4., zbog ogromnog interesa obožavatelja, koji su sa svih strana pohrlili po svoju ulaznicu, najavljen je i drugi koncert dan kasnije 27.4.2018..

Toni ovime ponavlja iznimno uspješnu beogradsku priču, kada je prije tri godine također održao dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada. Ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za drugi koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

Sve ovo nastavlja niz glazbenih uspjeha koji su počeli pjesmama ‘Laku noć’, ‘Nemam sreće s tobom‘ i aktualnom ‘Kao u snu’, koje su među najslušanijim skladbama, a broju Tonijevih koncerata ne nazire se kraj.

Sve nabrojano još je jedan dokaz kako Toniju motiva ne nedostaje. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na skorašnjem novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte:
16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen
17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n
26.04. Srbija, Beograd, Sava centar
27.04. Srbija, Beograd, Sava centar

Foto: Dario Lepoglavec