#svježasrijeda: Predstavljamo vam londonskog repera MoStacka i uspješan singl “What I Wanna”
14. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Predstavljamo vam londonskog repera MoStacka i uspješan singl “What I Wanna”

Londonski reper MoStack objavio je novi singl i prateći videospot „What I Wanna“. Za produkciju pjesme zaslužni su iLL BLU, a publici je singl predstavljen na BBC 1Xtra, kao MistaJam’s ‘Jam Hot’ track.

Videospot hit singla „What I Wanna“ u režiji Kayluma Dennisa, premijerno je predstavio glazbeni magazin The FADER, a trenutno broji više od 2,4 milijuna YouTube pregleda.

Dobro je vratiti se s prvim samostalnim materijalom u novoj godini, novim bangerom u produkciji moje braće iLL BLU. Nadam se da ćete uživati koliko i ja kada sam je stvarao.“ – MoStack

Prošle godine MoStack je objavio uspješan debi mixtape „High Street Kid“, koji se našao na UK Top 20 ljestvici albuma. Već 2016. godine talentirani je reper postavio dobre temelje, nastupima na turneji s Wretch 32, pozicioniranjem svoje pjesme „Liar Liar“ na A listu BBC 1Xtra, nominacijom za MOBO nagradu te rasprodanim drugim samostalanim nastupom u samo tri sata.

Talent londonskog repera potvrđuju i brojke, pa tako među ostalim vrijedi spomenuti prethodnu pjesmu nastalu u produkciji iLL BLU – „Let It Ring“, koja broji više od 9 milijuna streamova, ali i „Screw and Brew“, sa spomenutog debi-albuma, koja broji više od 10 milijuna YouTube pregleda. Poznat po svom unikatnom flow-u, karizmi i kreativnim vizualima, MoStack uspješno gradi bazu fanova, o čemu dovoljno govore i samostalni nastupi u Švedskoj i Danskoj u sklopu mini Europske turneje.

Hit singl „What I Wanna“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.