Panonnian bogatiji nego ikad – na glazbeni dio dolaze Brkovi, Urban & 4 i Psihomodo pop
15. ožujka 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Panonnian bogatiji nego ikad – na glazbeni dio dolaze Brkovi, Urban & 4 i Psihomodo pop

Iako se Pannonian Challenge ove godine održava ranije nego prijašnjih godina, ne brinite, komarci i odlična zabava i ove godine bit će prisutni.

Najveći festival urbanih sportova u ovom dijelu Europe, Pannonian Challenge, predstavljen je na osječkom Građevinskom fakultetu. Ljubitelji ekstremno dobre zabave ove će godine moći uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača u najranijem periodu do sada, od 30. svibnja do 2. lipnja, no iako je termin raniji nego ikada, ono što sa sigurnosti možemo obećati je odlična zabava i mnoštvo komaraca, koji su s godinama postali i zaštitni znak Pannonian Challengea.

Ove godine na festivalu će biti preko 300 vrhunskih sportaša iz cijelog svijeta, a zanimljivost je i da su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu Olimpijskih sportova, tako da ćemo ove godine u Osijeku moći pratiti i bodriti buduće olimpijce. Na zadovoljstvo posjetitelja ulaz na sportski dio je besplatan.

Za zabavu na glazbenom dijelu festivala u dvorištu Vege pobrinut će se Psihomodo Pop, Urban & 4, Brkovi i brojni drugi koji će, kao i prošlih godina, zagrijavati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Odličnu glazbenu atmosferu već tradicionalno garantira otvorenje u dvorištu Kazamata, koje iz godine u godinu dovodi sve veći broj zaljubljenika u urbane sportove i glazbu. Ulaz na glazbeni dio festivala je 20 kuna po večeri, a party otvorenja u Kazamatu besplatan je za sve posjetitelje.

Uz mnoštvo vrhunskih sportaša i glazbenika, Pannonian Challenge ove će godine po prvi puta okupiti i stručnjake iz područja event menadžmenta. Uz najveće izdanje festivala do sada ove godine po prvi puta predstavit će se i To Do sport event konferencija koja će se održati u sklopu festivala 1. i  2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

Foto: Matija Purgar