IZVJEŠĆE/FOTO: Željko Bebek u Osijeku održao koncert za pamćenje
17. ožujka 2018.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Željko Bebek u Osijeku održao koncert za pamćenje

Nakon rasprodane Cibone, Željko Bebek je sa svojom regionalnom turnejom ‘Ono nešto naše 2018.’stigao u Osijek, gdje je sinoć održao još jedan koncert koji će se dugo pamtiti.

U punoj dvorani Gradski vrt pred fantastičnom osječkom publikom, Bebek i njegov bend već su od prve pjesme ‘Ono nešto naše’ dali do znanja da nas čeka glazbeni spektakl nabijen velikim hitovima iz svih perioda njegove karijere. ‘Tijana’‘Ja po kafanama’‘Prvak svijeta’‘Kilometri tuge’, a onda i ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’‘Ipak poželim neko pismo’ iz vremena Bijelog dugmeta, raspjevali su i rasplesali Osječane koji su ovacijama nagrađivali svaku izvedbu Željka Bebeka i sjajnog benda koji je i ovaj put nastupio u proširenom sastavu pod vodstvom Branimira Mihaljevića.

Posebno je pozdravljen intimni dio koncerta ‘Očevi i sinovi’ tijekom kojeg su se Željku i Branimiru na maloj bini u publici, u izvedbama balada ‘Ljubav ko iz pjesme’‘Ima neka tajna veza’‘Loše vino’ i ‘Selma’, pridružili sinovi Zvonimir Bebek na gitari, te Marko i Matej Mihaljević na drugoj gitari i violini. I u Osijeku je Bebek izazvao oduševljenje ženskog dijela publike koji je darivao crvenim ružama, da bi nastavio koncert na velikoj bini s velikom uspješnicom ‘Ako voliš ovu ženu’.

Foto: Marin Franov

Uz Martina Gelića, pjevača tamburaškog sastava Gospodari noći, koji je s Bebekom izveo istoimeni hit singl s aktualnog albuma ‘Ono nešto naše’, čast da podijeli pozornicu i zapjeva s legendarnim pjevačem vječni hit ‘Jabuke i vino’ pripala je mladoj talentiranoj osječanki Adrijani Baković. Koncert je nastavljen u žestokom ritmu sa ‘Gdje sam bio’‘Sve ove godine’ te rock klasicima ‘Tako ti je mala moja, kad ljubi Bosanac’ i ‘Ne spavaj mala moja’, koji su ponovo digli publiku na noge, da bi svi skupa nastavili pjevati u glas nezaboravne Bebekove uspješnice ‘Žuta ruža’‘Dabogda te voda odnijela’‘Sinoć sam pola kafane popio’ i ‘Da je sreće bilo’ te ‘Laku noć svirači’ koja je uvijek znak da se koncertu bliži kraj. No ni ovaj put to ipak nije bio kraj pa je uslijedio bis sa ‘Došao sam da ti kažem da odlazim’ i ponovnim izvedbama ‘Ja po kafanama’ te ‘Ono nešto naše’.

Kako je i najavio, Željko Bebek i njegov bend su i u Osijeku dali sve od sebe i još jednom potvrdili da je turneja ‘Ono nešto naše 2018.’ glazbeni spektakl koji se ne propušta.

Foto: Dražen Lazić

Nakon Osijeka, turneja stiže u Split (24.3.) gdje će Bebek nastupiti pred, po svemu sudeći, rasprodanim Gripama, jer se za taj koncert već sad traži ulaznica više. Poslije Splita slijedi koncert u beogradskom Sava centru (21.4.) i ljubljanskim Križankama (21.09.), a uskoro će biti najavljeni i novi koncerti regionalne turneje ‘Ono nešto naše 2018.’.

PRODAJNA MJESTA U SPLITU:

Ticketshop.hr, Croatia Records – Split (Narodni trg 11), CroFanShop CC1 (Vukovarska ul. 207), Dancing Bear Split (Dioklecijanova ul. 6), TISAKmedia Split (Vukovarska 207) te prodajna mjesta Ticketshopa.

Foto: Dražen Lazić i Marin Franov